Κυριακή 7 Δεκεμβρίου 2008

ΤΖΑΚΙΑ,ΚΑΜΙΝΑΔΕΣ,ΛΕΒΗΤΕΣ,ΣΩΜΑΤΑ


TAMPELAKI
Originally uploaded by eurotech cp
Μελέτη χώρου για την καλύτερη τοποθέτηση, η οποία ταυτόχρονα διασφαλίζει τη σωστή λειτουργία και τη μέγιστη εξοικονόμηση ενέργειας. Περιλαμβάνει ανασκόπηση των Αρχιτεκτονικών σχεδίων, επίσκεψη στον χώρο, καταγραφή κάτοψης και φωτογράφηση του χώρου.

- Ενημέρωση σχετικά με τους φυσικούς νόμους που διέπουν τη λειτουργία του τζακιού, τα υλικά κατασκευής και τις εναλλακτικές τεχνολογίες για τη σωστή επιλογή του κατάλληλου τύπου τζακιού μέσα από μία μεγάλη ποικιλία εστιών.

- Παρουσίαση εναλλακτικών διακοσμητικών λύσεων που καλύπτουν όλα τα στυλ (κλασικό, μοντέρνο, ρουστίκ), για να διαμορφώσετε τη διακόσμηση που ταιριάζει στο δικό σας χώρο και στη δική σας αισθητική. Τα υλικά διακόσμησης (πέτρα, μάρμαρο, γρανίτης,χαλαζίας) είναι εγγυημένης προέλευσης, επεξεργασμένα από την εταιρεία EUROTECH cp ltd.

- Εξυπηρέτηση μετά την πώληση (after-sales)

eurotech PANORAMIC


eurotech PANORAMIC
Originally uploaded by eurotech cp
Το τζάκι αποτελείται ουσιαστικά από 3 μέρη: την εστία (εστία καύσης), την καμινάδα και την εξωτερική επένδυση.

Τα δύο πρώτα στοιχεία αποτελούν βασικά λειτουργικά μέρη του τζακιού διότι η κατασκευή και εγκατάστασή τους παίζει τον πρώτο και σημαντικότερο ρόλο στην καλή λειτουργία του.
Η επένδυση στο τζάκι αποτελεί ως επί το πλείστον στοιχείο διακόσμησης και δεν είναι απαραίτητη για την λειτουργία του. Ωστόσο, όπως θα δούμε η επένδυση πρέπει να δημιουργηθεί με τέτοιο τρόπο ώστε να μην εμποδίζει τη σωστή λειτουργία του τζακιού και την αισθητική του χώρου.

Η εστία ενός τζακιού είναι ο χώρος μέσα στον οποίο γίνεται η καύση του ξύλου. Η ποιότητα της εστίας επηρεάζει σε μεγάλο βαθμό τόσο την απόδοση του τζακιού όσο και την αντοχή του.

Η εταιρεία μας μπορεί να εγγυηθεί σε κάθε τζάκι της επιλογής σας για τη σωστή λειτουργία και ποιότητα μέσα απο την πολύχρονη εμπειρία σε οικοδομικά έργα.

Οι εστίες που χρησιμοποιούνται στις σύγχρονες κατοικίες μπορούν και πρέπει να υπόκεινται σε εργοστασιακές δοκιμές και διαρκείς ελέγχους από τις εταιρίες που τις κατασκευάζουν.

eurotech kaminades

Τα προϊόντα μας είναι κατάλληλα για λέβητες με πετρέλαιο ή αέριο, για τζάκια οποιουδήποτε τύπου, για εξαερισμούς καταστημάτων κ.λ.π.

Σχόλια: Η μονωμένη καμινάδα μας προσφέρει οικονομία πετρελαίου ή γκάζι περίπου 20 λεπτά την ώρα λειτουργίας του λέβητα, αποφέυγουμε τις υγροποιήσεις στην καμινάδα μας και εξασφαλίζει τη σωστή λειτουργία του λέβητα.